tisdag 15 juli 2014

Johan kvalade till VM 2015

Sm triathlon över långdistans och tävlingspremiär för säsongen sista helgen i juni. Kul med tävling efter en lång vintervila. Vätterntriathlon i motala stod för arrangemanget och distanserna 4 km simning, 120 km cykel, 30 km löpning. Temperatur för dagen gjorde tyvärr att simningen kortades till 3 km. Vädret med regn, blåst och lufttemp 12 grader gjorde i övrigt cyklingen rätt brutal...

Jag körde med bra tryck och kroppen svarade, landade i mål som 2:a i h35. Tyvärr lyckades jag med det omöjliga, att springa fel på löpningen, missade en vänsterpil och sprang i fel riktning (en hel km dessutom), fick således vända om och felnavigeringen satte sin prägel på kvarvarande 15 km av löpningen.

Sammanfattningsvis ett fint formbesked och en ok placering. Måttligt road av att löpa två extra km och därmed tappa segern i h35, men att springa rätt väg är en del av sporten, bättre lycka med det nästa gång johan!

Motala arrangerar för övrigt vm på ovan nämnd distans 2015, förhoppningen är att jag då åter ligger i Vättern och väntar på startskottet. Årets tävling var kval till nästa års vm och platsen är tagen!!

- Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar